Grecia     Thassos

Thassos

Sejururi si excursii in Grecia. Cele mai bune oferte pentru insula Thassos.

Citeşte mai mult despre Thassos

Prezentare Thassos

Thassos nu este cea mai tipica insula a Greciei dar ofertele turistice in 2014 sunt nenumarate,la fel si cererea de sejururi si vacante in aceasta locatie, similar cu ofertele in Zakynthos. Situata in nordul Marii Egee, si supranumita Insula de Smarald datorita padurilor verzi care o acopera, Thassos beneficiaza de un peisaj variat, intalnind aici atat munti si vai cu vedere asupra marii dar si plaje nisipoase si fine. Aceasta insula este ideala pentru cei care cauta pacea, linistea si confortul naturii, fara a-i neglija insa pe iubitorii de distractii. In alte cuvinte Thassos este locatia perfecta pentru toti turistii si are multe de oferit acestora.

imagine oferte si sejururi Thassos.

Oferte Thassos Grecia 2014

Este una dintre singurele insule verzi si variate din Grecia, ba chiar beneficiaza de apa potabila in timp ce majoritatea insulelor isi trag apa din partea continentala a Greciei. Verde si la figurat, nu doar la propriu, in Thassos va puteti bucura de plaje curate, apa cristalina si cer insorit pe tot parcursul verii. Insula apartine regiunii Macedonia, regiune deosebit de bogata istoric si cultural. Aici se pastreaza intacte traditii vechi, mancare, bauturi, dansuri si costume tipic grecesti. Bineinteles, puteti vizita o multime de situri arheologice incepand cu orasul Limensa (cel mai important al insulei),  Kavala (un orasel plin de istorie si de farmec, a carui fundatie a fost pusa in anul 700 I hr).

Puteti vizita Ruinele asezarii Fillippi unde a avut loc batalia dintre Iulius Caesar si Brutus, pasi pe vechiul drum roman pe care Apostolul Pavel a fost persecutat, vedea fosta inchisoare sau chiar admira oraselul Lydia, unde acesta ii boteza pe crestini. Si dupa ce v-ati saturat de istorie si arheologie, va puteti delecta cu explorarea pesterilor din Drama si Serres, face o excursie cu atv-ul spre padurea virgina din Darma sau o drumetie pe munte. Apele calme si placute din jurul coastei insulei Thassos au facut posibila dezvoltarea unei infrastructuri pentru practicarea sporturilor de apa, asa ca veti vedea o multime de turisti scufundandu-se, pescuind, facand windsurf, sau chiar plimbandu-se cu jet ski-urile in jurul insulei. Pentru curiosi, se mai pot vizita fabricile locale de marmura sau de ulei de masline. Dupa cum vedeti gama de activitati este una extreme de larga. Asa ca nu mai stati pe ganduri si pregatiti-va de un sejur sau vacanta de neuitat in Thassos.

Citeşte mai mult despre Thassos