Grecia     Santorini

Santorini

Sejururi si excursii in Grecia. Cele mai bune oferte pentru insula Santorini.

Citeşte mai mult despre Santorini

Prezentare Santorini

imagine excursii Santorini.

Excursii Santorini 2014

Aceasta grupare de insule, devenita emblema vizuala a Greciei, face parte din insulele Ciclade, formate prin eruptii vulcanice si inconjurate de mituri si legende extraordinar de frumoase. Numarul mare si variat  de oferte Grecia in 2014 face din aceasta insula una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta sau sejur.Despre Santorini se spune ca este lacasul frumoasei civilizatii, Atlantida,disparuta odata cu eruptia vulcania de acum 3600 de ani (cea mai mare cunoscuta de omenire).  Numele insulei vine de la Santa Irini (Sfanta Irina) desi denumirea locala a insulei este Thera (numele orasului care are detine rolul de capitala, dealtfel).Peisajul insulei este deosebit de spectaculos in mare parte datorita caldarii geologice aparuta odata cu eruptia vulcanica mentionata mai sus. Atractiile si ofertele sale pentru excursionisti sunt insa multiple: muzee, vizitarea vulcanilor inca activi, ruine apartinand diverselor epoci, situri arheologice sau sate mici traditionale

imagine oferte Oia Santorini.

Oferte Santorini Oia 2013

asezate sub forma unori faguri de albine cu ferestrele si acoperisurile vopsite in albastru.Exista bineinteles, hoteluri pentru toate gusturile, baruri,cafenele, cluburi de noapte si terase toate constintuind o activitate de noapte plina de varietate si de distractii. Pentru iubitorii de shopping este bine sa mentionam multitudinea de magazine de bijuterii din Santorini (mai cunoscute fiind cele din aur si chihlimbar) si vinurile sale de buna calitate.

Nenumaratele vacante si excursii in Santorini nu sunt de neglijat. Plajele sunt acoperite de nisip negru rosiatic de origine vulcanica, se pot face scufundari la numerosele centre din zona, iar excursiile posibile sunt nenumarate:puteti vizita satele traditionale (Fira, Firostefani, Oia,Imerovigli), face o plimbare cu feriboatul la insulele din jur sau chiar o croaziera sa admirati celebrul asfintit de soare, considerat a fi cel mai frumos din lume.

 

Citeşte mai mult despre Santorini