Riviera Olimpului

Hoteluri Riviera Olimpului in Grecia. Cele mai bune oferte si sejururi pentru hotel in Paralia Katerini 2011.

Citeşte mai mult despre Riviera Olimpului

Prezentare Riviera Olimpului

imagine oferte  Riviera Olimpului.Destinatie iubita de turistii de toate varstele si toate buzunarele, Paralia Kin apropierea orasului Salonic (Thessaloniki) –la circa 70 km de aeroportul Makedonia. Statiunile din aceasta zona fac parte din asa numita Riviera a Olimpului datorita apropierii de celebrul munte al zeilor: Olimp. Insa, asa cum ii spune asa cum ii spune si numele (paralia inseamna plaja in limba greaca) reputatia i se trage de la plajele sale largi cu nisip fin,asemanator cu cel din excursii Halkidiki, de la numeroasele hoteluri cu personal vorbitor de limba romana, si de la multitudinea de activitati pe care le ofera turistilor: sejururi relaxante,excursii, seri festive si petreceri, drumetii sau ciclism la baza muntelui si multe multe altele. Pe drept cuvant este cea mai cautata statiune din Riviera.

Golful Thermian (cel in apropierea caruia se gasesc statiunile sus numite) are o coasta formata dintr-un lung sir de plaje de nisip scaldate de apa calda a Marii Egee. Paralia este de altfel detinatoarea clasificarii internationale Blue Flag, care atesta puritatea apei, curatenia plajelor si atitudinea verde sau atentia de a nu polua mediul inconjurator.

imagine excursii paralia katerini.

Turistii se bucura de conditii de cazare bune,la fel ca restul de oferte Grecia 2014, terase, baruri si cluburi, viata de noapte activa,magazine si buticuri de suvenire fac ca in sezonul estival aceste stationi sa fie vizitate de milioane de turisti. Amatorii de excursii pot alexe sa viziteze site-uri arheologice si ruine faimoase, sa se imbarce pe o croaziera catre insulele din apropiere (dintre care se remarca frumoasa insula Skyiatos), sau sa pornesca intr-o drumetie la Muntele Olimp (cel mai inalt din Grecia – 2919 m). Bineinteles, merita sa vedeti si oraselul Katerini cu frumosul sau centru turistic.

Citeşte mai mult despre Riviera Olimpului