Sharm el Sheikh

Oferte excursii și sejururi în Sharm el Sheikh (Egipt)

Citeşte mai mult despre Sharm el Sheikh

Prezentare Sharm el Sheikh

 

imagine oferte Sharm El-Sheikh.

Oferte Sharm El-Sheikh

Sharm El Sheikh este considerata in momentul de fata, cea mai spectaculoasa statiune a Egiptului la Marea Rosie, si nu numai pentru resorturile de lux care se gasesc aici, dar si pentru apropierea de muntele Sinai, bogatia vietii marine si facilitatile pentru a practica sporturi de apa variate si in deplina siguranta,ofertele si sejururile in Sharm El Sheikh fiind foarte cautate. Situat in capatul sudic al peninulei Sinai, Statiunea Sharm El Sheik mai este numita si Orasul Pacii, datorita peisajului sau deosebit cu marele desert intr-o parte si valurile sale aurii-rosiatice contrastand cu albastrul verzui al marii. Sunt de menionat tot ca o atractie locala, si izvoarele sale minerale (sulfurice) cu proprietati curative.

Statiunea Sharm El-Sheikh este impartita in 3 zone cu diverse oferte de vacanta:

  1. Golful Na’ama: Dintr-un capat in celalalt al acestui golf nisipos, linia marii si plaja cu nisip este insotita pe latura exterioara de o promenada pavata, strajuita de palmieri, care este, bineinteles, tinta principala a turistulor la lasatul serii cand terasele sunt pline, iar micile buticuri de pe marginea promenadei vuiesc de clienti veniti in vacante si excursii.
  2. Stanca Ras Um Sid: separa Golful Na’ama de Shar El Maya, evidentiindu-se printr-un peisaj stancos cu multe hoteluri pe creasca si un frumos recif de corali la baza.
  3. Sharm El Maya: este numele dat zonei de plaja aferente orasului vechi Sharm El Sheikh. Aici, golful s-a transformat intr-un port natural cu multe ambarcatiuni de talie mica, iar hotelurile sunt preponderant de 5*****, inconjurate de palmieri si alti copaci care dau statiunii un aer cu totul si cu totul exotic.

Hotelurile sunt de toate felurile: de la pensiuni mici si intime, intr-un colt mai retras de natura pana la complexe internationale care se intind pe mai multe hectare. Ceea ce le este in comun insa, este calitatea ridicata a serviciilor, appreciate la categoria “de lux” la preturi mult mai bune decat serviciile similare din Sudul Frantei sau Tenerife. Va puteti delecta cu o gama incredibila de activitati in sejurul sau vacanta dumneavoastra, caci ceea ce este in comun majoritatii statiunilor egiptene este dezvoltarea unui turism de tipul All Inclusive, prin care hoteluri incearca sa satisfaca absolute toate necesitatile turistului, astfel incat acesta sa nici san u paraseasca hotelul in timpul sejurului. Va puteti bucura de o zi intreaga de Spa si infrumusetare, sau va puteti rasfata copilul intr-unul dintre parcurile acvatice din statiune, puteti merge la teatru, la spectacole diverse sau la cinema, sa dansati in cluburi luxoase sau sa va relaxati pe terasa, fara sa iesiti de fapt din perimetrul hotelului. Plajele sunt aproape in intregime private, insa sunt si cateva publice pentru turistii care prefera cazarea la case patriculare.

Va invitam sa descoperiti mandria Egiptului: Marea Rosie. Inchide ochii si imagineaza-ti cel mai frumos peisaj marin care iti trece prin minte: corali extraordinari, pestisori multicolori de toate felurile si de toate marimile, flora exotica, ape curate si cristaline ca lacrima – si toate acestea la doar cateva sute de metrii de plaja cu nisip fin pe care va asezati sezlogurile pentru a va bucura de soarele perfect al Egiptului: temperature optima: 30 de grade in timpul verii si 20 in timpul iernii, face Sharm El Sheikh-ul la fel ca restul de oferte si excursii Hurghada sa fie  cautate tot timpul anului. Iubitorii de sporturi extreme pot face scufundari, la unul dintre centrle de talie monduiala (unde puteti chiar obtine acreditari internationale la preturi mult mai bune decat in Europa) puteti inchirira o mica ambarcatiune pentru windsurfing sau un jet ski, iar daca inotul nu este tocmai punctual dumneavoastra forte, puteti admira bogatia marina facand snorkeling, intotiti de ghizi specializati, vorbitori de limba engleza, sau chiar de romana!

In cazul in care doriti sa experimentati o lume cu totul si cu totul noua in Egipt, prin sejururi sau excursii Egipt in 2014, va invitam sa vizitati pe spatele unei camile sau intr-o masina de teren, satele de beduini din desertul Sinai, sau chiar sa pasiti pe urmele biblice ale lui Iisus intr-un pelerinaj spiritual, spre varful Muntelui cu acelasi nume. In afara de atractia marii si a deserului, statiunea mai ofera si o bogata piata de atichitati, un bazar fermecator si nenumarate oportunitati de distractie. Este efectiv imposibil sa te plictisesti in sejurul din Sharm El Sheik cu atat de multe lucruri de facut.

Citeşte mai mult despre Sharm el Sheikh

Pagina 1 din 212